2019.08.22
четвъртък
08:07
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Жандармерия и полиция с акция в Средногорието

Жандармерия и полиция с акция в Средногорието

Днес на територията на Средногорието се провежда мащабна специализирана полицейска операция с цел превенция на престъпността във всичките ѝ аспекти. Акцията се провежда от Жандармерията съвместно с Районно управление – Пирдоп.

През целия ден 10 екипа на жандармерията и полицията със специализирани превозни средства следят за всякакви престъпления и закононарушения във всички населени места в района.

Специализираната операция цели предотвратяване, пресичане, разкриване и документиране на разпространението на акцизни стоки без бандерол, на незаконната сеч, на нарушения в данъчното и трудовото законодателство,  разпространението на наркотични вещества, нарушения на Закона за движение по пътищата, на кражби, на нарушения, свързани със Закона за закрила на детето, както и работа с лица, заподозрени като съпричастни към извършени престъпления на територията на Средногорието.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-02-07 15:18
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"