2019.07.18
четвъртък
13:48
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Жена загина в пожар в Копривщица

Жена загина в пожар в Копривщица

По обяд в съботния ден на 16 март в Копривщица е възникнал пожар във военните блокове в града. На сигнала са реагирали пожарникари от Копривщица, които са влезли в горящото жилище на втория етаж и са потушили огъня и са установили труп на жена. На място са пристигнали полицейски служители, които са установили, че смъртта на жената е настъпила в следствие на задушаване. Самоличността на 44-годишната жертва - В.Б. е установена по свидетелски показания. Лицето, с адресни регистрации в Бургас и Златица, е живяла в жилището под наем. Вероятната причина за пожара е незагасена цигара.
По случая се води следствие. 
Два дни по-рано от частен адрес в Копривщица са били иззети контрабандни акцизни стоки. При провеждането на полицейска операция срещу нелегалното съхранение и разпространение на акцизни стоки, служители на РУ-Пирдоп извършили проверка в дома на 69-годишен мъж в Копривщица. В чанта, оставена в коридора на къщата, е открит килограм ситно нарязан тютюн без акцизен бандерол. Контрабандните тютюневи изделия са иззети, а по случая е регистрирана преписка за  извършени нарушения по Закона за акцизите и данъчните складове. 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-03-18 11:39
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"