2019.03.23
събота
16:20
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Златица отбеляза празника си

Златица отбеляза празника си

Златица отбеляза празника си. На 27 май, в последната неделя от месеца, златичани се събраха на площада пред читалище „Христо Смирненски“. Празникът беше открит с химна на Златица, изпълнен от Невелина Сараджова. Тя получи букет с цветя от кмета на община Златица Магдалена Иванова.

Кметът приветства присъстващите, като им пожела да бъдат здрави и успешни. Тя помоли златичани да продължават да милеят за града си. Беше прочетен и поздравителен адрес от жителите на с. Долно Драглище.

Празникът продължи с изпълненията на плевенската филхармония с диригент Левон Манукян и участието на Милица Гладнишка и Филип Аврамов. Те завладяха публиката с изпълненията на класически мелодии от филми.

Участие в програмата взе и певицата Деси Добрева, а на площада се изви дълго хоро.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-05-28 18:26
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"