2018.12.12
сряда
10:24
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини

Партньорства

Средногорие Медия© партнира с местни, регионални и национални медии при осъществяването на основната си стопанска дейност – разпространение на новини, предавания, външни продукции, филми и музика.

Наши медиини партньори са в-к «Камбана», в-к «Регион», сп. «Средногорски багри», «Скай ТВ» - Карлово, «Телевизия Ботевград» - Ботевград, «Оборище прим» - Панагюрище, Агенция «БГНЕС» и други.

Средногорие Медия© е желан партньор от различни местни администрации, организации, сдружения и фирми.

Средногорие Медия©, в партньорство с някои от големите компании от региона, осъществява различни общи проекти, насочени основно към младите хора и допринасящи както за разкриване и усъвършенстване на техни таланти и способности, така и за по-успешното им вписване в местната общност.

«Орфей срещу Сирените» - проект между медията и «Челопеч Майнинг» ЕАД, продължава успешно вече няколко години. Стартирал и наложил се като популярно радиопредаване, проектът продължава като телевизионна продукция.

«Живи професии» - реализиран пилотен проект между медията и «Аурубис България» АД. Предстои реализация на нови серии от телевизионното предаване.

Средногорие Медия© е готова да си сътрудничи с организации и компании в реализацията на проекти както в областта на медийното и информационно обслужване, така и в подкрепа развитието на местната общност.

ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"