Група Геотехмин ще подкрепи проекти в Златица

 

На 22 април в Златица се състоя подписването на рамково споразумение между общината и компаниите «Геотехмин», «Елаците-Мед», «Геострой» и «Геотрейдинг». Споразумението предвижда четирите фирми от Група ГЕОТЕХМИН да подкрепят проекти от важно значение за местните общности в рамките на Благотворителната програма „Българските добродетели“.

Споразумението със Златица бе подписано от кмета на общината Стоян Генов и от Доминик Хамерс, изпълнителен директор на «Геотехмин», и Драгомир Драганов, изпълнителен директор на «Елаците-Мед». На събитието присъства и председателят на ОбС Любомир Цветков. Кметът на Златица Генов изказа благодарност от името на жителите на общината. Той сподели, че средствата по това споразумение ще бъдат насочени изцяло към подмяна на водопровод и асфалтиране на улици. По думите на Доминик Хамерс от началото на програмата Групата е увеличила инвестициите в сферите на образованието, инфраструктурата и качеството на живот на местните общности. Драгомир Драганов отбеляза, че тези инвестиции са от изключителна полза за създаване на благоприятна среда за работа и живот.

Публикувана на: 2021-04-23
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"