Група Геотехмин спонсорира книга за Мирково

 

Излезе от печат книгата „Мирково и околности“ на Вяра Канджева и Антоний Ханджийски. Изданието стана факт със съдействието на дружествата от Група Геотехмин в рамките на благотворителната им програма „Българските добродетели”.

Книгата разказва за природното, историческо и културно богатство на един красив, но малко познат на широката туристическа аудитория Средногорски край. За илюстриране на туристическия потенциал допринасят увлекателният текст и над 460-те цветни илюстрации. Включени са всички села в община Мирково. Представят се праисторическата селищна могила в долината на Буновска река, очертани са трасета на древни пътища, представени са местни традиции, знакови събития от българската история, паметници и нематериалното културно наследство – читалища и самодейни състави. 

Публикувана на: 2021-02-12
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"