Кметът Йотина ще бъде делегат в КМРВ към СЕ

 

Кметът на община Мирково Цветанка Йотина е поканена и одобрена от Министрески съвет да бъде делегат в Конгреса на местните и регионални власти към Съвета на Европа.

Тя ще бъде един от дванадесетте български делегати за конгреса, които бяха одобрени от Министерския съвет. Мандатът на делегатите е петгодишен, за периода 2021-2026 година. Всички те са кметове на общини в България. Сред другите делегати е и кмета на община Панагюрище Никола Белишки.

Съставът на българските делегати в Конгреса на местните и регионални власти към Съвета на Европа е съобразен с правилата и процедурите на Конгреса както и с резултатите след последните местни избори в България.

Публикувана на: 2020-11-26
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"