Ново осветление има село Бенковски

 

В навечерието на празниците улиците в село Бенковски бяха осветени от 120 нови осветителни тела. Новото модерно осветление с LED осветителни тела е дарение по благотворителната програма „Българските добродетели“ на четирите дружества от групата „Геотехмин“.

Програмата „Българските добродетели“ е част от последователната социално-отговорна политика на бизнес групата към местните общности.

Това е  вторият реализиран проект след подписаното на 18 ноември рамково споразумение с община Мирково за развитие и подпомагане на значими проекти за жителите на общината.

Припомняме, че през декември 2020 г. община Мирково получи нова сметосъбираща машина. Предстои реализацията на проект за рекултивация на депото за битови отпадъци в Смолско.

Четирите дружества, основатели на програмата, желаят да подкрепят местните общности и общинската власт, като подпомогнат качеството и условията за живот в общините, където развиват своята дейност.

Публикувана на: 2021-01-08
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"