Община Антон и Завода подписаха първата си партньорска програма

 

Община Антон и медодобивната компания в района - „Аурубис България“ подписаха първата си Партньорска програма. Това съобщиха от компанията.

Компанията ще вложи пряко 200 000 лв. за дейности в подкрепа на развитието на община Антон в рамките на партньорска програма, подписана на 14 октомври 2020 г. Срокът за изпълнение на споразумението е четири години, до края на септември 2024 г. Приоритети са подкрепа за здравеопазването, културата, образованието, енергийната ефективност, опазването на околната среда в община Антон.

Споразумението бе подписано в Антон от кмета на общината Андрей Симов, Тим Курт - изпълнителен директор на „компанията и Ивайло Георгиев - ръководител Връзки с институциите и комуникации.

Изпълнението на Партньорската програма ще започне с проекти за подобряване на енергийната ефективност на сградите на Народно читалище „Христо Ботев – 1925“ и Здравен дом - с. Антон.

Община Антон е третата в Средногорието, с която дружеството сключва партньорска програма. През пролетта на 2020 г. компанията поднови традиционните си споразумения с Пирдоп и Златица, като бюджетът за социални проекти в двете общини беше увеличен.

Извън обхвата на партньорските програми, компанията подпомага редица други проекти.

Публикувана на: 2020-10-19
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"