Община Златица връчи почетни знаци на медици

 

Община Златица удостои с почетни знаци медици за принос в борбата с пандемията.

С кратка церемония отличията бяха връчени от кмета Стоян Генов и председателя на ОбС-Златица Любомир Цветков. Събитието се проведе в салона на читалище „Христо Смирненски” и започна с химна на Златица в изпълнение на Невелина Сараджова.

В приветственото си слово Генов заяви най-искрените си поздравления и благопожелания към всички, избрали нелекия път да полагат грижи за най-ценното – здравето. Той пожела на всички тях здраве, сили и вяра, с които да посрещат предизвикателствата, и удовлетворение от благодарността в очите на пациентите. От името на общинския съвет Цветков също поздрави медиците, изказа благодарност към техния неуморен труд и пожела здраве и бъдещи успехи.

Със званието „Носител на почетния знак на гр.Златица” бяха удостоени д-р Стоянка Тинтикова и д-р Владимир Марков. С почетна „Грамота” бяха отличени медицинските сестри Светла Мечинова, Рени Божкова, Анка Николова, Мария Янкова, Радостина Димитрова, Димитринка Рашева и Мария Иванова, както и Марина Първанова. С плакет за принос към борбата с пандемията бяха удостоени д-р Юлия Димитрова – директор на МБАЛ-Пирдоп и фелдшер Добринка Хаджиева – здравен инспектор РЗИ-София област.

След церемонията присъстващите имаха възможността да се насладят на гостуващата театрална комедийна постановка „Кастинг” на Държавен драматичен театър Търговище. Зрителите се забавляваха искрено с умелата игра на Герасим Георгиев – Геро, Камен Иванов, Любомира Стефанова и Грета Неделчева. Публиката стана свидетел на комичните неволи на режисьори и актьори, които, макар и създавайки чудеса, са най-обикновени хора, като всички нас.

Публикувана на: 2021-04-16
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"