Ученици от ПГМЕ дариха книги на библиотеката в Антон

 

На 26 октомври ученици от клуб „Личностно развитие” към Професионална гимназия по механоелетротехника – гр. Пирдоп, с ръководител Снежана Найденова и Димана Вълчева - учител по Български език и литература,  дариха книги на библиотеката в с. Антон. Кметът на община Антон Андрей Симов, библиотекарят Марина Стефанова и секретарят на читалището Нонка Иванова посрещнаха учениците в сградата на читалище „Христо Ботев-1925”, където се помещава и библиотеката.

Според членовете на клуба любовта към книгите е малък, но добър начин едно дете да разшири своя свят и въображение. Това тяхно мислене споделят децата от клуба чрез дарението на книги от собствената им библиотека. Те сами са поели инициативата да съберат книги, които да станат част от библиотеката в село Антон.

В бъдеще учениците имат намерение да организират инициативи, свързани и с по-малките населени места, защото смятат, че там хората се нуждаят от събития, които  да допринесат за развитието на културните дейности.

Цялото мероприятие се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки.

Публикувана на: 2020-10-27
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"