В Златица проведоха залесителна акция

 

Във връзка със Седмицата на гората и отминалия Ден на гората, служители в Общинска администрация Златица проведоха залесителна акция. Заради лошото време предвидената преди дни акция беше отложена за днес.

По протежението на ж.п. линията, в участъка на ул.”Гълъбец” в града, бяха засадени над 100 фиданки от вида бял бор, черен бор, офика и ясен. Теренът предварително беше почистен.

Инициативата обхвана и района на ул. ”Софийско шосе”, в най-западния ѝ край. Теренът също беше предварително почистен и на местата, предназначени за тази цел, беше засята тревна смес.

От общината призоваха гражданите да пазят фиданките и да не изхвърлят нерегламентирано отпадъци и да замърсяват тревните площи.

Публикувана на: 2021-04-16
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"